logo-tail
stralen
logo

Het Pension

Het pension bestaat uit 9 verblijfsruimtes. Er zijn twee grote groepskamers met ieder een eigen buitenren. In deze groepskamers zijn ruime wenverblijven waarin onze gasten eerst even de kat uit de boom kunnen kijken. Zijn ze genoeg gewend dan wordt de deur opengezet en kunnen de katten zelf bepalen of zij de kamer met buitenren gaan verkennen. De wenverblijven zijn ruim van opzet en bevatten allemaal een mandje om heerlijk in te slapen, een schone kattenbak en een voer- en drinkbak. In zowel de kamer als de buitenren is genoeg mogelijkheid om te spelen, te klimmen en te rennen, maar ook om lekker te luieren.

Voor de katten die niet zo van een grote groep houden hebben we een kleine kamer voor maximaal 6 katten met buitenren. Ook hier kunnen de katten eerst even wennen in hun eigen ruime wenverblijf.

Voor de katten die om wat voor reden dan ook niet in een groep kunnen verblijven hebben we 4 kamers met zeer ruime individuele huisvesting. Deze verblijven zijn 1 meter breed, 1,20 meter diep en 2 meter hoog. De individuele verblijven kunnen evt. met elkaar gekoppeld worden voor meerdere katten uit één gezin.

Ten slotte hebben we nog twee privékamertjes waar één of twee katten uit één gezin kunnen verblijven. Deze kamers zijn alleen bedoeld voor die katten die absoluut geen andere katten om zich heen kunnen verdragen. Het pension bepaald daarbij welke katten daarvoor in aanmerking komen.

Er is dus voor elke kat een mogelijkheid om te komen logeren. Alleen ongecastreerde katers ouder dan 6 maanden kunnen wij helaas niet toelaten!

Het gehele pand is voorzien van verwarming.  In iedere ruimte zijn voldoende kattenbakken die elke dag worden schoongemaakt. Verder staat er overal genoeg vers water en brokjes zodat de gasten kunnen eten wanneer het hun uitkomt.

Wij voeren het kwaliteitsmerk Royal Canin. Indien u liever uw kat zijn eigen merk voer geeft dan is dat geen probleem. U dient dan wel zelf dit voer mee te brengen. Ook als uw kat een speciaal dieet zoals bijvoorbeeld een nier- of blaasgruisdieet heeft, dan dient u dit voer zelf mee te nemen. Dit soort dieeten worden alleen door een dierenarts verstrekt en kunnen wij niet leveren. De katten die alleen een speciaal dieetvoer mogen hebben kunnen we alleen plaatsen in een individueel verblijf.

Alle katten die bij ons komen logeren moeten ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. zie voorwaarden. Vraag uw dierenarts voor meer informatie. Verder moeten zij vrij zijn van ongedierte zoals vlooien, wormen, luizen of oormijt.
Uw kat dient minimaal 3 dagen en maximaal 3 weken voor het verblijf in het pension ontvlooid en ontwormd te worden. Mocht een kat binnenkomen die toch vlooien of wormen heeft dan wordt deze door ons behandeld. De extra kosten hiervan worden bij u in rekening gebracht.

 

 

Recent Nieuws

Facebook

footer-curves