logo-tail
stralen
logo

Maatregelen Corona

30 mei 2020

Beste klant,

Ook wij zijn helaas genoodzaakt om diverse maatregelen in te voeren in verband met de veiligheid omtrent het Corona virus.

1. Uw kat is welkom in ons pension. Echter alleen als hij/zij geen ziekteverschijnselen heeft. Mocht uw kat toch ziekteverschijnselen hebben dan dient u eerst een dierenarts te raadplegen alvorens hem naar het pension te brengen. Uiteraard blijven dezelfde voorwaarden wat betreft vaccinaties ook gelden.

2. In het geval dat u zelf of één van uw huisgenoten corona-achtige verschijnselen vertoont mag u de kat niet komen brengen.

3. Brengen en halen uitsluitend op afspraak.

4. In verband met de veiligheid van uzelf en onze medewerkers is het nu niet mogelijk om mee te lopen naar het verblijf van de katten. U kunt uw kat bij de ingang afgeven en ook weer ophalen. Uiteraard blijven wij foto’s en filmpjes plaatsen op facebook, zodat u toch uw kat in het verblijf kunt zien.

5. Bezichtigingen voor nieuwe klanten zijn mogelijk op afspraak en met in acht neming van de door het RIVM voorgeschreven maatregelen. Er mogen maximaal 2 personen mee naar binnen voor een bezichtiging.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Wij wensen iedereen een hele mooie zomer!

footer-curves